Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1376
Назва: Методичні вказівки до розрахункової роботи з дисципліни "Проектне фінансування"
Автори: Машошина, Тетяна Вікторівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до розрахункової роботи з дисципліни "Проектне фінансування" / укладач Т. В. Машошина ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Під проектним фінансуванням розуміють окрему форму фінансування, що ґрунтується на життєздатності самого проекту без урахування платоспроможності та гарантій основних його учасників. З другого боку, проектне фінансування вважається галуззю фінансування інвестицій, що забезпечує техніко- економічну ефективність діяльності підприємства та дає можливість генерувати достатні для цього грошові потоки. Проектне фінансування поєднує як спеціальні, так і міждисциплінарні знання, причому спеціальні знання відображають особливості тієї сфери діяльності, до якої належать проекти. Ці методичні вказівки спрямовані на поглиблення та закріплення тих теоретичних знань, що студенти отримали на лекційних заняттях, формування практичних навичок під час виконання завдань розрахункової роботи. Методичні вказівки призначені для студентів економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1376
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.