Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13807
Title: Переваги та недоліки використання дистанційних форм навчання на прикладі вивчення курсу «Соціологія»
Authors: Даніл'ян, Вадим Олегович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Даніл'ян В. О. Переваги та недоліки використання дистанційних форм навчання на прикладі вивчення курсу «Соціологія» / В. О. Даніл'ян // Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.- метод. конф. кафедр ун-ту (25-26 листопада 2020 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 80-82.
Abstract: Поява дистанційного навчання є закономірним результатом розвитку та пристосування системи освіти до викликів, що ставить перед нею сучасне суспільство. Відомо, що в основі розвитку інформаційного суспільства (а більшість сучасних суспільств або вже належать до цього типу, або перебувають на шляху його досягнення) лежить не матеріальне виробництво, а виробництво інформації та знань. Саме тому дискусія щодо доцільності активного використання дистанційних технологій та впровадження дистанційного або змішаного навчання в освітньому процесі (особливо у ЗВО) триває вже не перший рік.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13807
Appears in Collections:Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Даніл'ян.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.