Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13817
Title: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Життєвий цикл нетягового рухомого складу»
Authors: Калабухін, Юрій Євгенович
Зоріна, Олена Іванівна
Каменева, Наталья Николаевна
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Життєвий цикл нетягового рухомого складу» / укладачі : Ю.Є. Калабухін, О.І. Зоріна, Н.М. Каменева ; кафедра маркетингу, комерційної діяльності та економічної теорії. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 82 с.
Abstract: Згідно з навчальним планом зі спеціальності «Залізничний транспорт» при вивченні дисципліни «Життєвий цикл нетягового рухомого складу» здобувачі вищої освіти всіх форм навчання виконують завдання за практичними заняттями, метою яких є закріплення теоретичних положень і отримання практичних навичок з розрахунку життєвого циклу нетягового рухомого складу. Здобувачі вищої освіти денної форми навчання виконують завдання за практичними заняттями відповідно до варіантів, які надає викладач на практичних заняттях з дисципліни, здобувачі заочної форми навчання виконують завдання за практичними заняттями за передбаченими для них варіантами, оформлюють їх відповідно до встановлених вимог. Результати виконання завдань кожного практичного заняття оформлюються здобувачем та надаються викладачу на перевірку.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13817
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf3.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.