Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1389
Title: Методичні вказівки до практичних робіт в навчально-виробничих майстернях з дисципліни «Матеріалознавство та ТКМ». Розділ «Ливарне виробництво». Частина 1
Authors: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Волошина, Людмила Володимирівна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних робіт в навчально-виробничих майстернях з дисципліни «Матеріалознавство та ТКМ». Розділ «Ливарне виробництво». Частина 1 / укладачі : Л. А. Тимофєєва, Л. В. Волошина ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технологій виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 54 с.
Abstract: Методичні вказівки (частина 1) для проходження практики в навчально-виробничих майстернях з ливарного виробництва – складова частина курсу УВМ для бакалаврів освітніх програм «Локомотиви та локомотивне господарство», «Високошвидкісний рухомий склад», «Вагони та вагонне господарство», «Вагони та транспортна інженерія», «Мехатроніка у вагонобудуванні», «Теплоенергетика», «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, колійні машини та обладнання», «Метрологія та інформаційновимірювальна техніка» денної повної та скороченої форми навчання. Методичні вказівки (частина 1) з курсу УВМ розділ «Ливарне виробництво» включають сім тем. Кожна тема складається з теоретичної та практичної частин, а також контрольних запитань. Рекомендується для бакалаврів денної повної та скороченої форми навчання за освітніми програмами «Локомотиви та локомотивне господарство», «Високошвидкісний рухомий склад», «Вагони та вагонне господарство», «Вагони та транспортна інженерія», «Мехатроніка у вагонобудуванні», «Теплоенергетика», «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, колійні машини та обладнання», «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1389
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.