Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13929
Title: Визначення недоліків дистанційного навчання за результатами останнього семестру
Authors: Кірдіна, Олена Григорівна
Шульдінер, Юлія Володимирівна
Арсененко, Данила Володимирович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Кірдіна О. Г. Визначення недоліків дистанційного навчання за результатами останнього семестру / О. Г. Кірдіна, Ю. В. Шульдінер, Д. В. Арсененко // Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.- метод. конф. кафедр ун-ту (25-26 листопада 2020 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 108-109.
Abstract: Принципові складові дистанційного навчання (ДН) існують досить давно, але дотепер не застосовувались комплексно. Ситуація, що виникла у зв’язку з карантинними заходами, виявилася стресовою для всіх учасників освітнього процесу. У зв’язку з різкою необхідністю запровадження дистанційних технологій навчання більшість викладачів та студентів зіткнулись з рядом проблем, які умовно слід поділити на дві категорії. Зрозуміло також, що проблеми, які проявились останнім часом, за розумного підходу можуть відкрити нові можливості.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13929
Appears in Collections:Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кірдіна.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.