Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13979
Title: Особливості виконання курсового проектування з дисципліни "Деталі машин" при змішаній формі навчання
Authors: Надтока, Олена Володимирівна
Бобрицький, Сергій Владиславович
Захарченко, Вячеслав Вікторович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Надтока О. В. Особливості виконання курсового проектування з дисципліни "Деталі машин" при змішаній формі навчання / О. В. Надтока, С. В. Бобрицький, В. В. Захарченко // Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.- метод. конф. кафедр ун-ту (25-26 листопада 2020 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 138-139.
Abstract: Стрімке збільшення обсягу інформації та розвиток інформаційнокомунікаційних технологій змінили освітнє середовище, надавши освітянам нових можливостей їх використання на всіх рівнях викладання для вирішення найрізноманітніших педагогічних завдань, у тому числі і впровадження в систему освіти змішаного навчання з використанням технологій дистанційного навчання. Особливої актуальності ці питання набули в період несприятливої епідеміологічної ситуації, що вплинула на всі життєві процеси у державі, у тому числі й на освітній процес ЗВО.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13979
Appears in Collections:Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Надтока.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.