Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1402
Назва: Агрегування трактів передачі в мережах Ethernet
Автори: Приходько, Сергій Іванович
Жученко, Олександр Сергійович
Штомпель, Микола Анатолійович
Сєвєрінов, Олександр Васильович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Агрегування трактів передачі в мережах Ethernet : методичні вказівки до лабораторних, практичних занять і самостійної роботи з дисциплін "Телекомунікаційні та інформаційні мережі", "Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті", "Мережеві технології", "Інтегральні цифрові мережі зв’язку" / укладачі : С. І. Приходько, О. С. Жученко, М. А. Штомпель, О. В. Сєвєрінов ; кафедра транспортного зв'язку. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний матеріал даних методичних вказівок входить до відповідних розділів навчальних дисциплін «Телекомунікаційні та інформаційні мережі», «Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті», «Мережеві технології», «Інтегральні цифрові мережі зв’язку», що викладаються на кафедрі транспортного зв’язку Українського державного університету залізничного транспорту. Методичні вказівки також можуть бути використані під час самостійної підготовки, при виконанні курсового та дипломного проектування, а також при викладанні певних розділів інших дисциплін відповідно до навчальних програм. Методичні вказівки розроблені для студентів, які навчаються за очною (денною, вечірньою), заочною (дистанційною) і поєднаними формами навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1402
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівкиpdf890.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.