Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1403
Назва: Основи роботи в програмному середовищі імітаційного моделювання мережевих компонентів
Автори: Приходько, Сергій Іванович
Жученко, Олександр Сергійович
Штомпель, Микола Анатолійович
Сколота, Сергій Васильович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Основи роботи в програмному середовищі імітаційного моделювання мережевих компонентів : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисциплін "Телекомунікаційні та інформаційні мережі", "Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті", "Мережеві технології", "Інтегральні цифрові мережі зв’язку", "Інтегральні мережі технологічного зв’язку" / укладачі : С. І. Приходько, О. С. Жученко, М. А. Штомпель, С. В. Сколота ; кафедра транспортного зв'язку. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний матеріал, поданий у даних методичних вказівках, входить до відповідних розділів навчальних дисциплін «Телекомунікаційні та інформаційні мережі», «Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті», «Мережеві технології», «Інтегральні цифрові мережі зв’язку», «Інтегральні мережі технологічного зв’язку», «Комп’ютерно-інтегровані технології», що викладаються на кафедрі транспортного зв’язку Українського державного університету залізничного транспорту. Він може бути використаний під час самостійної підготовки, а також при викладанні певних розділів інших дисциплін відповідно до навчальних програм. Методичні вказівки призначено для студентів, які навчаються за очною (денною, вечірньою), заочною (дистанційною) та поєднаними формами навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1403
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.