Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14041
Назва: Чому українській системі освіти потрібна академічна доброчесність
Автори: Александрова, Олена Юріївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Александрова О. Ю. Чому українській системі освіти потрібна академічна доброчесність / О. Ю. Александрова // Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (27–28 листопада 2019 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - С. 31-32.
Короткий огляд (реферат): За європейські стандарти в освіті часто видають що завгодно, крім академічної доброчесності. Проте новації не мають сенсу, поки в освітній системі немає завдання надавати та здобувати освіту – одні учасники освітнього процесу зображують навчання, інші готують пакети документів про наявність навчального процесу незалежно від його реальної наявності, яка, як здається, взагалі не хвилює численних контролерів. Контролери перевіряють документи, але ми не спостерігаємо жодних занепокоєнь щодо навчального процесу ані в деяких приватних університетах, ані деяких державних, щодо яких в соцмережах розміщують численні свідчення практичної відсутності навчального процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14041
Розташовується у зібраннях:Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Александрова.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.