Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1407
Title: Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи і практичних занять з дисциплін «Системи залізничної автоматики» та «Системи автоматики на перегонах»
Authors: Сіроклин, Іван Миколайович
Каменєв, Олександр Юрійович
Ушаков, Михайло Віталійович
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки та завдання до самостійної роботи і практичних занять з дисциплін «Системи залізничної автоматики» та «Системи автоматики на перегонах» / укладачі : І. М. Сіроклин, О. Ю. Каменєв, М. В. Ушаков ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 22 с.
Abstract: Методичні вказівки до самостійної роботи, практичних занять, курсового та дипломного проектування використовуються при вивченні таких дисциплін, як «Системи залізничної автоматики», «Перегінні системи автоматики», або при виконанні дипломного проекту за спеціальностями 151 – Автоматика та комп’ютерно-інтегровані технології та 273 – Залізничний транспорт. Мета виконання завдань – закріплення і поглиблення знань за матеріалами лекцій і при самостійному вивченні дисципліни за рекомендованою літературою та отримання навичок щодо проектування основних пристроїв і систем залізничної автоматики на перегоні.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1407
Appears in Collections:2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.