Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14084
Назва: Організація самостійної роботи студентів за принципами академічної доброчесності
Автори: Нос, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Нос Н. М. Організація самостійної роботи студентів за принципами академічної доброчесності / Н. М. Нос // Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (27–28 листопада 2019 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - С. 57-58.
Короткий огляд (реферат): Освітній процес у вищому навчальному закладі спрямований на передачу та засвоєння знань, формування всебічно розвиненої особистості. Для його успішного проведення викладачем застосовуються різні форми навчання, які залежать від організації навчального процесу (лекції, практичні, семінарські, лабораторні заняття, консультації і т.д). Чималу роль в освітньому процесі займає самостійна робота студентів. Однією з її форм є написання рефератів. З огляду на безліч електронних інформаційних джерел постає проблема так званої академічної доброчесності. В даному випадку – це посилання на джерела, з яких були використані певні ідеї та твердження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14084
Розташовується у зібраннях:Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нос.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.