Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14103
Назва: Соціальні наслідки академічної недоброчесності
Автори: Загрійчук, Іван Дмитрович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Загрійчук І. Д. Соціальні наслідки академічної недоброчесності / І. Д. Загрійчук // Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу : тези наук.-метод. конф. кафедр ун-ту (27–28 листопада 2019 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - С. 78-80.
Короткий огляд (реферат): Актуалізація питання доброчесності в суспільстві завжди пов’язана якщо не з відсутністю такої, то вже точно з її недостатністю. Соціальні інститути освіти і науки як складові частини соціуму не існують у вакуумі, не стоять понад суспільством чи поза ним. В середовищі освітян та науковців відбуваються ті самі процеси, що й у суспільстві в цілому. Інколи в академічних закладах норми моралі затримуються на довше, ніж в інших сегментах спільноти. Але рано чи пізно, якщо суспільство тривалий час не в змозі вирватись із кризи, ерозія моралі проникає і в академічне середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14103
Розташовується у зібраннях:Дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загрійчук.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.