Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14125
Назва: Методичні вказівки та завдання до виконання контрольної роботи з дисципліни «Економіка роботизованих технологій»
Автори: Токмакова, Ірина Василівна
Овчиннікова, Вікторія Олексіївна
Корінь, Мирослава Василівна
Обруч, Ганна Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Токмакова І. В. Методичні вказівки та завдання до виконання контрольної роботи з дисципліни «Економіка роботизованих технологій» / укладачі : І. В. Токмакова, В. О. Овчиннікова, М. В. Корінь, Г. В. Обруч ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 58 с.
Короткий огляд (реферат): Контрольна робота, спрямована на закріплення знань, умінь і навичок здобувачів вищої освіти щодо системного уявлення про економіку роботизованих технологій і забезпечення набуття практичних навичок використання технологій та інструментарію економічного управління, обґрунтування ефективних управлінських рішень відносно впровадження та використання роботизованих технологій на підприємстві, є своєчасною та актуальною. Контрольна робота складається зі вступу, основної розрахунковоаналітичної частини, що у свою чергу включає дві складові, висновку та переліку використаних джерел. У додатку А наведено дисконтні множники для розрахунку теперішньої вартості, а в додатку Б – зразок оформлення титульного аркуша.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14125
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.