Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14148
Назва: До питання дослідження факторів, що обумовлюють рівень професійного ризику на залізничному транспорті
Автори: Козодой, Дмитро Сергійович
Сколота, А. С.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис: Козодой Д. С. До питання дослідження факторів, що обумовлюють рівень професійного ризику на залізничному транспорті / Д. С. Козодой, А. С. Сколота // Проблеми охорони праці в Україні. - 2014. - Вип. 27. - С. 48-53 .
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливість впровадження ризикорієнтованого підходу у систему управління охороною праці на залізничному транспорті. Висвітлено питання дослідження професійного ризику з метою встановлення закономірностей для прогнозування майбутнього травматизму та планування необхідних заходів відповідно до результатів прогнозування. Виконано аналіз попередніх досліджень у галузі оцінки та управління ризиком. У процесі досліджень авторами виконано огляд існуючих методів оцінки професійного ризику та безпосередньо оцінку професійного ризику для основних професій залізничного транспорту. Встановлено ряд залежностей, таких як вплив стажу роботи працівника та його віку на рівень професійного ризику. Одержані математичні рівняння, що характеризують цей вплив та можуть бути використані на практиці для прогнозування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14148
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козодой.pdf263.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.