Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14189
Назва: Методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни «Собівартість і тарифи залізничного транспорту»
Автори: Тройнікова, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни «Собівартість і тарифи залізничного транспорту» / укладач О. М. Тройнікова ; кафедра фінансів, обліку і аудиту. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 39 с.
Короткий огляд (реферат): Курс «Собівартість і тарифи залізничного транспорту» є однією з базових галузевих економічних дисциплін, що передбачає послідовне вивчення теоретичних понять щодо собівартості та експлуатаційних витрат залізничних перевезень, основних принципів розрахунку собівартості, планування експлуатаційних видатків на залізницях, калькулювання собівартості, вивчення розрахункових методів визначення собівартості перевезень. Метою виконання контрольної роботи є закріплення, поглиблення і контроль знань студентів з використання розрахункових методів при визначенні та аналізу калькулювання собівартості залізничних пасажирських перевезень; набуття навичок щодо визначення та аналізу розміру експлуатаційних витрат при здійснені залізничних перевезень залежно від багатьох факторів, які мають вплив на цей показник, та перевірка набутих теоретичних знань з основних тем курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14189
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf543.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.