Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14673
Title: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Теорія механізмів і машин» (розділи проєктування зубчатих і кулачкових механізмів)
Authors: Мороз, Володимир Ілліч
Тіщенко, Вадим Сергійович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Теорія механізмів і машин» (розділи проєктування зубчатих і кулачкових механізмів) / укладачі : В.І. Мороз, В.С. Тіщенко ; кафедра механіки і проектування машин. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 41 с.
Abstract: Навчальними планами підготовки фахівців залізничного транспорту на будівельному факультеті УкрДУЗТ для здобувачів усіх форм навчання передбачається виконання комплексної курсової роботи з дисципліни «Теорія механізмів і машин». Тому ці методичні вказівки, що містять вихідні дані та методичні поради до виконання розділів курсової роботи, що передбачають проєктування механізмів з вищими кінематичними парами (зубчатих і кулачкових механізмів), є актуальними. У розробці реалізуються сучасні комп'ютерно-активізовані технології навчання, які передбачають багатопланове застосування ЕОМ на всіх етапах виконання курсової роботи. Наведено досить докладні рекомендації для самостійного виконання проєктувальних розрахунків і графічних частин відповідних розділів (що найбільш важливо для здобувачів безвідривної форми навчання), а також поради для самостійного вибору вихідних даних до кожного з проєктних етапів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14673
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.