Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14676
Title: Методичні вказівки до виробничої та переддипломної практики для здобувачів другого рівня (магістр) спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Дикань, Олена Володимирівна
Коновалов, Леонід Станіславович
Васильєв, Олег Леонідович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виробничої та переддипломної практики для здобувачів другого рівня (магістр) спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» / укладачі : О.В. Дикань, Л.С. Коновалов, О.Л. Васильєв ; кафедра менеджменту, публічного управління та HR-технологій. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 42 с.
Abstract: Виробнича практика є складовою наскрізної практичної підготовки здобувачів спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування», важливою ланкою в підготовці висококваліфікованих спеціалістів до майбутньої діяльності за фахом, забезпечуючи їхню відповідність зростаючим вимогам роботодавців і власну конкурентоспроможність на ринку праці. Виробнича практика передбачає розширення, поглиблення та закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами під час вивчення циклу спеціальних теоретичних дисциплін, і формування вмінь практичного застосування цих знань; набуття і вдосконалення професійної майстерності; ознайомлення з процесом управління безпосередньо в організації, а також збір фактичного матеріалу, що може бути використаний для підготовки звіту з практики, тез доповідей на студентських конференціях, написання наукових статей.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14676
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf443.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.