Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1480
Назва: Методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Економіка праці на підприємствах залізничного транспорту”
Автори: Толстова, Анна Вадимівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до контрольної роботи з дисципліни "Економіка праці на підприємствах залізничного транспорту" / укладач А. В. Толстова ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для закріплення теоретичних знань і практичних навичок студентів з дисципліни «Економіка праці на підприємствах залізничного транспорту». Згідно з навчальним планом студенти з дисципліни «Економіка праці на підприємствах залізничного транспорту» виконують контрольну роботу, яка складається з двох теоретичних питань та п’яти завдань практичного характеру. Рекомендується для студентів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво» та «Економіка» освітньої програми «Економіка підприємства» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1480
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf5.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.