Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14859
Title: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Authors: Плугін, Дмитро Артурович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» / укладач Д. А. Плугін ; кафедра будівельних матеріалів, конструкцій та споруд. - Харків : УкрДУЗТ. - 15 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для виконання, відповідно до навчального плану, кваліфікаційної роботи бакалавра будівельного факультету Українського державного університету залізничного транспорту за освітніми програмами спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво». Кваліфікаційна робота є заключним етапом підготовки фахівців на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти і передбачає розв’язання комплексної спеціалізованої проєктної задачі в сфері будівництва та/або цивільної інженерії.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/14859
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf254.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.