Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1494
Назва: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Правила технічної експлуатації та безпека руху поїздів"
Автори: Потапов, Дмитро Олександрович
Вітольберг, Володимир Геннадійович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Правила технічної експлуатації та безпека руху поїздів" / укладачі : Д. О. Потапов, В. Г. Вітольберг ; кафедра колії та колійного господарства. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Правилами технічної експлуатації визначено, що основними обов’язками працівників залізничного транспорту є задоволення потреб щодо перевезень пасажирів і вантажів при безумовному забезпеченні безпеки руху поїздів. Особливо актуальними є вимоги безпеки руху поїздів для керівного складу працівників колійного господарства при поточному утриманні та ремонті колії. Рекомендуються для студентів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» за освітньою програмою «Залізничні споруди та колійне господарство» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1494
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.