Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1496
Назва: Робоча програма, плани практичних занять, cамостійна та індивідуальна робота, завдання для контрольних робіт і методичні вказівки до їх виконання з дисципліни "Витрати на залізничному транспорті"
Автори: Зоріна, Олена Іванівна
Мкртичьян, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Робоча програма, плани практичних занять, cамостійна та індивідуальна робота, завдання для контрольних робіт і методичні вказівки до їх виконання з дисципліни "Витрати на залізничному транспорті" / укладачі : О. І. Зоріна, О. М. Мкртичьян ; кафедра маркетингу. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Робочу програму, методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для вивчення варіативної дисципліни «Витрати на залізничному транспорті» складено відповідно до місця та значення дисципліни за структурно-логічною схемою освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю «Маркетинг». Робота охоплює всі змістовні модулі, визначені в анотації дисципліни, яка наведена у варіативній частині освітньо-професійної програми бакалавра.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1496
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки630.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.