Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1513
Назва: Методи розрахунку засобів захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів : методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни "Цивільний захист та охорона праці в галузі", "Охорона праці в галузі та цивільний захист"
Автори: Козодой, Дмитро Сергійович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методи розрахунку засобів захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів : методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисциплін "Цивільний захист та охорона праці в галузі", "Охорона праці в галузі та цивільний захист" / укладач Д. С. Козодой ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено тематичний план дисциплін «Цивільний захист та охорона праці в галузі» та «Охорона праці в галузі та цивільний захист», методики виконання розрахунків природної вентиляції, штучного та природного освітлення, розрахунку опору заземлювачів, зниження шуму від впроваджених заходів, засобів пожежогасіння, необхідні для розрахунків довідкові матеріали.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1513
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки4.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.