Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15270
Назва: Ризик-орієнтовані технології перевезень. Частина 1
Автори: Кульова, Дар'я Олександрівна
Кравець, Анна Леонідівна
Киман, Андрій Миколайович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Кульова Д. О. Ризик-орієнтовані технології перевезень : конспект лекцій. Частина 1 / Д. О. Кульова, А. Л. Кравець, А. М. Киман. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 70 с.
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій з дисципліни «Ризик-орієнтовані технології перевезень» розглянуто основні аспекти ризик-менеджменту на залізничному транспорті. Також розглянуто загальні питання сутності ризик-орієнтованих технологій перевезень і поняття ризику та його функцій. Наведено загальні підходи до ризик-менеджменту на транспорті та основні етапи управління ризиками. Наведено класифікацію ризиків при перевезенні вантажів залізничним транспортом. Розглянуто методи оцінювання ризиків, зокрема, кількісні та якісні та необхідність застосування комбінованих підходів для більш ефективного ризикменеджменту, а також основи стратегії управління ризиками в умовах перевезення небезпечних вантажів. У результаті вивчення цих тем, здобувачі зможуть оцінити ризики, пов'язані з перевезенням вантажів на залізничному транспорті та впроваджувати ефективні заходів управління ризиками для забезпечення безпеки та ефективності перевезень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15270
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf575.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.