Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15401
Title: Визначення структури матеріалоємності залізничного напіввагону з використанням блочно-ієрархічного описання його конструкції
Authors: Мороз, Володимир Ілліч
Фомін, Олексій Вікторович
Issue Date: 2010
Publisher: Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту
Citation: Мороз В. І. Визначення структури матеріалоємності залізничного напіввагону з використанням блочно-ієрархічного описання його конструкції / В. І. Мороз, О. В. Фомін // Збірник наукових праць Донецького інституту залізничного транспорту. - 2010. - № 21. - С.101-109.
Abstract: В статті авторами запропоновано підхід до визначення і аналізу структури матеріалоємності конструкції залізничних напіввагонів, який базується на використанні принципів ієрархічності та декомпозиції (блочності) в дослідженнях механічних систем. Використання принципу ієрархічності передбачає структурування описання конструкції напіввагонів за ступенем детальності з виділенням окремих ієрархічних рівнів. Застосування принципу декомпозиції забезпечує розділення описань конструкції напіввагону у кожному ієрархічному рівні на відповідні складові блоки. Обидва принципи в повній мірі віддзеркалюються у блочно-ієрархічній схемі (БІС) конструкції напіввагонів, яка використовується у якості основи запропонованого підходу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15401
ISSN: 1993-5579 (print)
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мороз.pdf365.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.