Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15586
Назва: Філософські вади українського політичного дискурсу
Автори: Загрійчук, Іван
Дата публікації: 2020
Видавництво: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Загрійчук І. Філософські вади українського політичного дискурсу / І. Загрійчук // Актуальні проблеми сучасної філософії та науки: виклики сьогодення: зб. наук. праць. – Житомир, 2020. – С. 30-32.
Короткий огляд (реферат): Немає такої сфери життєдіяльності людини, котра б не потребувала істинного розуміння предметного поля, в якому доводиться жити і працювати. Знання є необхідним для орієнтації людини у світі. Однак, його недостатньо для побудови належних умов гідного існування. Для успішного оволодіння зовнішнім світом, який є основою практичного характеру людського буття, необхідні ще й воля, втілення знань в тканину суспільного буття. Втілення, що означає буквально "надання ідеям, знанням тілесності, матеріальності". Успішна реалізація ідей, звичайно ж, залежить від волі. Але навіть наявність вольової складової в практичному житті не приносить бажаного результату, якщо ідеї не відповідають критеріям істинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15586
ISBN: 978-617-697-117-7
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загрійчук.pdf1.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.