Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15626
Назва: Роль філософії у формуванні інтелектуальної та громадянської зрілості особистості
Автори: Загрійчук, Іван Дмитрович
Дата публікації: 2011
Видавництво: Національний фармацевтичний університет
Бібліографічний опис: Загрійчук І. Д. Роль філософії у формуванні інтелектуальної та громадянської зрілості особистості / І. Д. Загрійчук // Гуманітарна складова вищої освіти: проблеми та перспективи. Статті та тези : матер. всеукр. наук.-практ. конф. (14–15 квітня 2011 р.). – Харків, 2011. – С. 249-252.
Короткий огляд (реферат): Громадянин з розвиненим теоретичним мисленням, філософськи освічений та навчений діяти у відповідності з цілісним знанням, громадянин, який не тільки знає, але й бажає та вміє діяти за найвищими принципами, не може бути байдужим ні до долі держави, ні до долі окремих людей. Така особистість завжди буде свідомою своїх суспільних завдань, вона не може не бути національно свідомою, адже національна свідомість – це є синтез та зведення в цілісну систему дрібних і великих інтересів спільноти, до якої, попри своє бажання, належить кожний. Цілісність будь-чого – це особлива якість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15626
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загрійчук.pdf1.29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.