Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15631
Назва: Методичні вказівки для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Сучасна українська мова і загальний огляд літератури»
Автори: Нос, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Сучасна українська мова і загальний огляд літератури» / укладач Н. М. Нос ; кафедра історії та мовознавства. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 24 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності 035 «Філологія». Запропоновані завдання спрямовані на засвоєння здобувачами норм сучасної української літературної мови, закріплення матеріалу та підготовку до модульного тестування. Завдання, поділені за темами робочої програми навчальної дисципліни «Сучасна українська мова і загальний огляд літератури», здобувачі можуть виконувати під час практичних занять, а також як домашню та самостійну роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15631
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf333.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.