Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1569
Назва: Статистика : методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни
Автори: Єрмоленко, Олексій Анатолійович
Лисьонкова, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Статистика : методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни / укладачі : О. А. Єрмоленко, Н. М. Лисьонкова ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2017. - 62 с.
Короткий огляд (реферат): Основним завданням курсу статистики є оволодіння знаннями загальних основ статистичної науки і навичками проведення статистичних досліджень, аналізу і прогнозування їх результатів. Самостійна робота студента є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, неформальність та стійкість набутих знань і умінь. Метою самостійної роботи студента є забезпечення засвоєння в повному обсязі навчальної програми шляхом свідомого закріплення, поглиблення і систематизації набутих теоретичних знань, а також опанування навичок роботи з навчальною і науково- методичною літературою, вміння вільно орієнтуватися в інформаційному просторі. Методичні вказівки призначено для студентів економічних спеціальностей усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1569
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf803.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.