Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15835
Title: Методичні вказівки для виконання кваліфікаційної роботи бакалавра на кафедрі залізничної колії і транспортних споруд
Authors: Фаст, Денис Андрійович
Бугаєць, Наталія Володимирівна
Муригіна, Надія Олександрівна
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки для виконання кваліфікаційної роботи бакалавра на кафедрі залізничної колії і транспортних споруд / укладачі : Д. А. Фаст, Н. В. Бугаєць, Н. О. Муригіна ; кафедра залізничної колії і транспортних споруд. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 47 с.
Abstract: У методичних вказівках висвітлені такі питання: мета, етапи, послідовність виконання та вимоги до кваліфікаційної роботи бакалавра; методичні вказівки щодо виконання розрахункової частини кваліфікаційної роботи бакалавра; методичні вказівки щодо виконання технологічної частини кваліфікаційної роботи бакалавра; розроблення заходів безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві. Дані методичні вказівки призначені для використання в дипломному проєктуванні здобувачами вищої освіти всіх форм навчання за спеціальністю «Залізничний транспорт» освітніх програм «Управління колійним комплексом залізниць, міського та промислового транспорту» і «Залізничні споруди та колійне господарство».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15835
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf506.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.