Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15956
Назва: Роль фізичного виховання у професійній підготовці майбутніх залізничників в умовах змішаного навчання
Автори: Єфремова, Анжеліка Яковлівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: WayScience
Бібліографічний опис: Єфремова А. Я. Роль фізичного виховання у професійній підготовці майбутніх залізничників в умовах змішаного навчання / А. Я. Єфремова // Розвиток освіти, науки та бізнесу: результати 2020 : тези доп. Міжнар. наук. практ. інтернет-конференції, 3-4 грудня 2020 р. – Дніпро, 2020. – С. 395-396.
Короткий огляд (реферат): Фізичне виховання – невід’ємна важлива частина загальної та професійної системи виховання майбутнього фахівця, яка забезпечує фундамент його духовної та фізичної підготовки до трудової діяльності, виховує культуру особистості, сприяє формуванню ціннісних орієнтації, переконань, смаків та звичок. Підвищення рівня фізичної підготовленості та працездатності студентів, адаптація організму до умов зовнішнього середовища, розвиток професійно важливих фізичних якостей та формування професійних знань, умінь і навичок відбувається завдяки систематичним заняттям фізичним вихованням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15956
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єфремова.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.