Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15959
Назва: Оздоровча спрямованість фізичного виховання у залізничних закладах вищої освіти
Автори: Єфремова, Анжеліка Яковлівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Національний університет фізичного виховання і спорту України
Бібліографічний опис: Єфремова А. Я. Оздоровча спрямованість фізичного виховання у залізничних закладах вищої освіти / А. Я. Єфремова // Актуальні проблеми фізичної культури, спорту, фізичної терапії та ерготерапії: біомеханічні, психофізіологічні та метрологічні аспекти : матеріали І Всеукр. електронної наук.-практ. конференції (17 травня 2018 р.). – Київ : Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України, 2018. – С. 136-138.
Короткий огляд (реферат): Умови вищої школи вимагають від майбутніх залізничників не лише глибоких теоретичних та практичних знань, умінь та навичок, але і високого рівня психофізичної підготовленості, довготривалу професійну працездатність, формування резервних фізичних і функціональних можливостей організму, здатність до повного відновлення у заданий відрізок часу, а також прагнення до досягнення мети та подальшого розвитку. Ці умови є необхідними для своєчасної адаптації швидко змінних умов виробничого і зовнішнього середовища, об'єму і інтенсивності праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/15959
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єфремова.pdf2.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.