Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16006
Title: Дистанційне навчання та запровадження нових форм у викладанні дисципліни фізичне виховання при змішаному навчанні в УкрДУЗТ
Authors: Гринько, Віталій Миколайович
Куделко, Вікторія Едуардівна
Issue Date: 2021
Publisher: European Conference
Citation: Гринько В. М. Дистанційне навчання та запровадження нових форм у викладанні дисципліни фізичне виховання при змішаному навчанні в УкрДУЗТ / В. М. Гринько, В. Е. Куделко // Implementation of scientific foundations in practice: аbstracts of X International Scientific and Practical Conference, April 19-21, Turin, Italy. - 2021. - Pp. – 83-85.
Abstract: Фізичне виховання є невід’ємною складовою частиною освітнього процесу в закладах вищої освіти Украйни. Але, світова пандемія та введення карантинних заходів накладають певні обмеження щодо повноцінного освітнього процесу. Але нові часи ставлять нові завдання, які підштовхують до розвитку і вдосконалення процесу навчання. Перед викладачами кафедри фізичного виховання та спорту постало нагальне питання: яким чином забезпечити дистанційне навчання студентів УкрДУЗТ з дисципліни фізичне виховання та як організувати та залучити студентів до щоденних занять фізичними вправами в умовах карантину.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16006
ISBN: 978-9-40361-480-9
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гринько.pdf2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.