Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16008
Назва: Вплив занять аеробної спрямованості на координацію рухів студентів
Автори: Гринько, Віталій Миколайович
Куделко, Вікторія Едуардівна
Ключові слова: аеробні заняття
координація
перекиди вперед
динаміка
прогнозування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківська державна академія фізичної культури
Бібліографічний опис: Гринько В. М. Вплив занять аеробної спрямованості на координацію рухів студентів [Електронний ресурс] / В. М. Гринько, В. Е. Куделко // Актуальні проблеми фізичного виховання різних верств населення. – 2019. – С. 72-81.
Короткий огляд (реферат): В статті експериментально доведено ефективність методологічного підходу до розробки програми з фізичного виховання для студентів груп зі спортивною спрямованістю, що поєднує в собі загальноприйняті засоби розвитку фізичних якостей та новітні методики для їх покращення. Обґрунтовано програму фізичного виховання для студентів груп зі спортивною спрямованістю (секційні заняття) настільний теніс з включенням занять аеробного характеру (кросова підготовка та базова аеробіка). Розроблення та включення в навчальну програму зі спортивною спрямованістю (секційні заняття) настільний теніс, занять аеробного характеру (кросова підготовка та елементи базової аеробіки), вплинуло на координацію рухів студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16008
ISSN: 2522-1108(online)
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гринько .pdf541.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.