Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16041
Назва: Методичні вказівки з дисципліни «Українська мова як іноземна»
Автори: Близнюк, Леся Миколаївна
Сажина, Тетяна Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Близнюк Л. М. Методичні вказівки з дисципліни «Українська мова як іноземна». Вступна фонетика з української мови як іноземної для іноземних слухачів підготовчого відділення / укладачі : Л. М. Близнюк, Т. М. Сажина ; кафедра історії та мовознавства. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 77 с.
Короткий огляд (реферат): Вступний фонетичний курс передбачає послідовне практичне ознайомлення іноземних здобувачів з українською абеткою, її буквами і звуками та їхнім співвідношенням, з головними закономірностями вимови та правилами читання на рівні складів, слів, словосполучень і речень, а також роботу з засвоєння основних інтонаційних моделей. Методичні вказівки складаються з 5 уроків, спрямованих на оволодіння здобувачами найбільш важливими моделями розмовного стилю мовлення на основі іменної та дієслівної парадигм з урахуванням найуживаніших комунікативних тем. Уроки містять вправи усного та писемного виконання, тексти, словники.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16041
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf583.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.