Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16216
Title: Методичнi вказiвки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Безпека руху та правила технiчної експлуатацiї залiзниць"
Authors: Волошин, Дмитро Ігорович
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний унiверситет залізничного транспорту
Citation: Методичнi вказiвки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Безпека руху та правила технiчної експлуатацiї залiзниць" / укладач Д. І. Волошин ; кафедра інженерії вагонів та якості продукції. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 21 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Безпека руху та правила технічної експлуатації залізниць» є формування системи теоретичних і прикладних знань у галузі технічної експлуатації рухомого складу залізниць з точки зору забезпечення безпеки руху. Основними завданнями вивчення дисципліни «Безпека руху та правила технічної експлуатації залізниць» є ознайомлення здобувачів вищої освіти з основними положеннями нормативної документації з забезпечення безпеки руху поїздів та порядку роботи залізниць, нормами утримання найважливіших споруд, пристроїв та рухомого складу в процесі експлуатації, системою забезпечення руху поїздів та принципами сигналізації.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16216
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf411.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.