Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16349
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Основи наукових досліджень та інженерної творчості»
Автори: Шапатіна, Ольга Олександрівна
Продащук, Світлана Миколаївна
Кравець, Анна Леонідівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний унiверситет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Основи наукових досліджень та інженерної творчості» / укладачі : О. О. Шапатіна, С. М. Продащук, А. Л. Кравець ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Наукове дослідження – це процес вивчення явищ і процесів за допомогою наукових методів, аналізу впливу на них різних факторів, взаємодії між явищами, з метою отримання корисних для науки і практики рішень. Дисципліна «Основи наукових досліджень та інженерної творчості» спрямована на підготовку здобувачів до виконання їхніх майбутніх наукових досліджень та надає їм теоретичні та практичні знання про форми реалізації та оформлення їхніх наукових результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16349
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf648.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.