Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16418
Назва: Сучасні будівельні бетони: види та особливості
Автори: Сухаренко, О. С.
Неблієнко, О. Г.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Мачулін
Бібліографічний опис: Сухаренко О. С. Сучасні будівельні бетони: види та особливості / О. С. Сухаренко, О. Г. Неблієнко // Людина, суспільство, комунікативні технології : матеріали Х міжнар. наук.-практ. конф. (27‒28 жовтня 2022 р.). – Харків : Мачулін, 2022. – С. 266-268.
Короткий огляд (реферат): Одним з найбільш поширеніших матеріалів у сучасному будівництві є бетон. До основних характеристик бетонів відносяться стійкість до зовнішніх механічних впливів, хімічна стійкість, довговічність, стійкість до температур та інші. Сучасні технології дозволяють виготовляти та застосовувати у будівництві бетонні матеріали, класифікація яких підрозділяється за: призначенням, щільністю, структурою, видами заповнювачів, умовами проведення робіт та рядом інших критеріїв. Головними показниками їх якості виступають класи за якістю на стиск і щільність, водонепроникність і морозостійкість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16418
Розташовується у зібраннях:Людина, суспільство, комунікативні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сухаренко.pdf872.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.