Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1670
Назва: Дослідження мікроелектронної системи автоматичної локомотивної сигналізації АЛС-ЕН
Автори: Кошевий, Сергій Васильович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дослідження мікроелектронної системи автоматичної локомотивної сигналізації АЛС-ЕН : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Системи сигнального авторегулювання" / укладач С. В. Кошевий ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методику вивчення та аналізу принципів побудови й функціонування багатозначної системи автоматичної локомотивної сигналізації неперервного типу з дворазовою фазорізнісною модуляцією – АЛС-ЕН. Дано опис функціональних можливостей системи, побудови та роботи основних схемних вузлів колійних та бортових складових системи. Розглянуто принципи кодування і декодування цифрової інформації, що передається з колії на рухомий склад, та способи перетворення бортовими пристроями аналогової інформації в дискретну. Надано опис лабораторного стенда, програму та методику для практичного дослідження роботи бортових пристроїв АЛС-ЕН. Методичні вказівки призначені для студентів рівня магістр спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» усіх форм навчання, що вивчають дисципліну «Системи сигнального авторегулювання».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1670
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf468.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.