Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16927
Назва: Особливості розвитку АТ «Укрзалізниця» в умовах лібералізації ринку залізничних перевезень
Автори: Обруч, Ганна Володимирівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Львівський інститут МАУП
Бібліографічний опис: Обруч Г. В. Особливості розвитку АТ «Укрзалізниця» в умовах лібералізації ринку залізничних перевезень / Г. В. Обруч // Актуальні проблеми економіки та управління в умовах системної кризи : збірник матеріалів міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (27 листоп. 2019 р.). – Львів, 2019. – С. 118-122.
Короткий огляд (реферат): Започаткування і впровадження в Україні ініціативи лібералізації ринків, на яких функціонують природні монополії, відбувається протягом останніх років. Зокрема такого роду зміни зафіксовано на валютному ринку, у сфері постачання послуг електроенергії, на ринках землі сільськогосподарського призначення і безпосередньо послуг залізничного транспорту. Однак, якщо у перших двох випадках створено законодавчий базис і фактично розпочато процеси лібералізації, то відкриття ринку землі для іноземного капіталу і забезпечення допуску приватних операторів до залізничної інфраструктури загального користування наразі лише активно обговорюється.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16927
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обруч.pdf1.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.