Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1696
Назва: Екстремальні задачі : методичні вказівки і завдання для самостійної роботи"з розділу дисципліни «Диференціальні рівняння"
Автори: Куліш, Юрій Веніамінович
Храбустовський, Володимир Іванович
Гончарова, Ольга Олександрівна
Рибачук, Олена Василівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Екстремальні задачі : методичні вказівки і завдання для самостійної роботи з розділу дисципліни "Диференціальні рівняння" / укладачі : Ю. В. Куліш, В. І. Храбустовський, О. О. Гончарова, О. В. Рибачук ; кафедра вищої математики. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 29 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять завдання з різними екстремальними задачами, зокрема з пошуком екстремумів функціоналів. Виконання цих завдань дасть змогу студентам опанувати методи, що, як правило, не вивчаються в загальних курсах вищої математики. Теоретична основа для розв’язання цих завдань міститься в конспекті лекцій [1, 2]. Методичні вказівки також містять приклади розв’язання завдань і можуть бути використані студентами денної і заочної форм навчання: студентами-бакалаврами для поглибленого вивчення теорії диференціальних рівнянь та студентами-магістрами для вивчення методів оптимізації і теорії оптимального керування. Призначено для студентів факультету «Інформаційно-керуючі системи та технології» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» денної і заочної форм навчання, а також для магістрів будівельного факультету спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1696
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.