Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16989
Title: Актуальні проблеми динаміки вагонів, проектування та розрахунку нових конструкцій вагонів (розділ проектування та розрахунок нових конструкцій вагонів)
Authors: Мартинов, Ігор Ернстович
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Силабус з дисципліни "Актуальні проблеми динаміки вагонів, проектування та розрахунку нових конструкцій вагонів (розділ проектування та розрахунок нових конструкцій вагонів)". II семестр 2023 н.р. / укладач І. Е. Мартинов. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 8 с.
Abstract: Перед залізничним транспортом поставлені відповідальні завдання щодо задоволення зростаючих потреб країни в перевезеннях вантажів і пасажирів, а також значному поліпшенню якості роботи всіх ланок транспорту. Для вирішення цих завдань важливе значення має збільшення пропускної спроможності залізниць за рахунок збільшення вантажопідйомності вагонів і зниження їх тари, поліпшення конструкційних і динамічних показників вагонів при забезпеченні заданої міцності і надійності. В рамках дисципліни пропонується студентам опанувати теоретичними і практичними знаннями в області проектування і спорудження вагонів і їх вузлів, вивчити пристрої і роботу вагонів і їх вузлів, а також ознайомитися з основними методами розрахунку на міцність.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/16989
Appears in Collections:ОНП "Вагони та вагонне господарство"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус.pdf994.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.