Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1702
Title: Програма техніко-економічної практики для бакалаврів денної форми навчання за освітньою програмою "Управління персоналом та економіка праці"
Authors: Позднякова, Любов Олексіївна
Тимофєєва, Тетяна Омельянівна
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Програма техніко-економічної практики для бакалаврів денної форми навчання за освітньою програмою "Управління персоналом та економіка праці" / укладачі : Л. О. Позднякова, Т. О. Тимофєєва ; кафедра економіки, бізнесу і управління персоналом на транспорті. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 19 с.
Abstract: Метою техніко-економічної бакалаврської практики є формування у студентів професійних умінь і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних ринкових умовах; поглиблення та закріплення теоретичних знань; опанування студентами сучасних прийомів, методів і знарядь праці в галузі їхньої майбутньої професії; виховання у студентів потреби постійно поповнювати свої знання і творчо їх застосовувати в практичній діяльності. Програму техніко-економічної практики призначено для бакалаврів денної форми навчання за освітньою програмою «Управління персоналом та економіка праці».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1702
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки453.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.