Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1708
Title: Соціальна відповідальність та інтелектуальна власність : програма, плани семінарських занять і завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів
Authors: Колісников, Андрій Вячеславович
Крутько, Ірина Миколаївна
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Соціальна відповідальність та інтелектуальна власність : програма, плани семінарських занять і завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів / укладачі : А. В. Колісников, І. М. Крутько ; кафедра економічної теорії та права . - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 41 с.
Abstract: Методичні вказівки «Соціальна відповідальність та інтелектуальна власність» мають на меті не тільки ознайомити майбутніх фахівців із теоретичними та методологічними аспектами соціальної відповідальності на різних рівнях управління та права інтелектуальної власності, але й сформувати певні навички до розроблення та реалізації соціальних програм на підприємстві, застосування законодавства про інтелектуальну власність. Це видання призначене для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти. Рекомендовано для самостійної та індивідуальної роботи студентів економічних спеціальностей усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1708
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки614.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.