Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17229
Title: Удосконалення організаційно-економічних положень взаємодії залізничного транспорту з державними та регіональними органами влади
Authors: Панченко, Наталія Георгіївна
Issue Date: 2018
Publisher: Запорізька державна інженерна академія
Citation: Панченко Н. Г. Удосконалення організаційно-економічних положень взаємодії залізничного транспорту з державними та регіональними органами влади / Н. Г. Панченко // Сучасні чинники розвитку міжнародних відносин та зовнішньої політики держави: економічні та інституціональні аспекти : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (27 жовтня 2018 р.). - С. 56-58.
Abstract: Враховуючи особливості господарювання залізничного транспорту та високу ступінь взаємозалежності його функціонування, а також державних і регіональних органів влади наразі є об’єктивною необхідністю побудова корпоративної політики взаємодії залізничного транспорту та державних і регіональних органів влади, що зумовлює подальший розвиток галузі. Дана політика в межах обраної концепції корпоративної соціальної відповідальності залізничного транспорту повинна мати в своїй основі комплекс цілеспрямованої діяльності стратегічних бізнес-одиниць ПАТ «Українська залізниця» спрямованих на максимізацію результатів взаємодії залізничної галузі з державними та регіональними органами влади.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17229
ISBN: 978-966-916-681-4
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панченко.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.