Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1724
Title: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Швидкісний, колійний та магнітолевітаційний транспорт"
Authors: Семененко, Олександр Іванович
Одєгов, Микола Миколайович
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Швидкісний, колійний та магнітолевітаційний транспорт" / укладачі : О. І. Семененко, М. М. Одєгов ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2019. - 33 с.
Abstract: Метою контрольної роботи є визначення доцільних сфер застосування окремих типів електрорухомих одиниць. Контрольна робота має містити опис елементів швидкісного рухомого складу і визначення: капітальних вкладень у рухомий склад з урахуванням реноваційних відрахувань; вартості електроенергії для руху поїздів; енергетичних витрат на власні потреби; ремонтних витрат; витрат для утримання локомотивних та поїзних бригад; вартості пасажиро-годин; приведених витрат за рік. Рекомендуються для бакалаврів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» освітньої програми «Електровози та електропоїзди» заочної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1724
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні видання1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.