Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1733
Назва: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Гальмові системи ЕРС"
Автори: Нерубацький, Володимир Павлович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Гальмові системи ЕРС" / укладач В. П. Нерубацький ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2019, - 34 с.
Короткий огляд (реферат): Рекомендовано для бакалаврів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» освітньої програми «Електровози та електропоїзди» заочної форми навчання.
Метою виконання контрольної роботи з дисципліни «Гальмові системи ЕРС» є опанування навичок розрахунку кінематичних схем гальмових систем рухомого складу, поглиблення теоретичних та практичних знань з дисципліни, а також визначення меж безпечної експлуатації рухомого складу та його складових, визначення допустимих параметрів існуючих гальмових систем електричного рухомого складу (ЕРС). Рекомендовано для бакалаврів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» освітньої програми «Електровози та електропоїзди» заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1733
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки1.77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.