Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17363
Назва: Методичні вказівки до практичних занять і виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Діагностика та підсилення земляного полотна»
Автори: Плугін, Андрій Аркадійович
Трикоз, Людмила Вікторівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять і виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Діагностика та підсилення земляного полотна» / укладачі : А. А. Плугін, Л. В. Трикоз ; кафедра будівельних матеріалів, конструкцій та споруд. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складено згідно з рекомендованим робочою програмою переліком робіт з курсу «Діагностика та підсилення земляного полотна». Викладено загальні положення до кожного практичного заняття, перелік завдань, що повинні виконати здобувачі під час заняття, необхідні рисунки та схеми. Перед початком заняття здобувачі ознайомлюються з загальними положеннями і мають змогу поставити викладачу запитання з незрозумілих моментів. Далі здобувачі отримують від викладача роз’яснення щодо виконання кожної окремої роботи і працюють самостійно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17363
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.