Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКиман, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorПомагаєва, Т. П.-
dc.contributor.authorKyman, A.-
dc.contributor.authorPomahaieva, T.-
dc.date.accessioned2023-10-10T19:33:53Z-
dc.date.available2023-10-10T19:33:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКиман А. М. Удосконалення технології роботи станції в умовах автоматизації / А. М. Киман, Т. П. Помагаєва // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 58.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17410-
dc.description.abstractУ зв'язку з кризовими явищами на ринку вантажних перевезень України, виникає проблема зменшення обсягів вагонопотоків на залізничній мережі, що призводить до затримок у доставці вантажів через накопичення составів. Це призводить до загострення конкуренції з автомобільним вантажним транспортом, особливо у секторі перевезень вагонних та групових відправок. Залізничні станції є важливим елементом транспортної інфраструктури країни, і якість їх роботи визначає рівень конкурентоспроможності залізничного транспорту на ринку транспортних послуг. Тому питання вдосконалення станцій для відповідності сучасним вимогам ринкової економіки набувають особливої актуальності.uk_UA
dc.publisherУкраїнський державний університет залізничного транспортуuk_UA
dc.titleУдосконалення технології роботи станції в умовах автоматизаціїuk_UA
dc.title.alternativeImproving station operation technology in the context of automationuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Киман.pdf7.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.