Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17410
Назва: Удосконалення технології роботи станції в умовах автоматизації
Інші назви: Improving station operation technology in the context of automation
Автори: Киман, Андрій Миколайович
Помагаєва, Т. П.
Kyman, A.
Pomahaieva, T.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Киман А. М. Удосконалення технології роботи станції в умовах автоматизації / А. М. Киман, Т. П. Помагаєва // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 58.
Короткий огляд (реферат): У зв'язку з кризовими явищами на ринку вантажних перевезень України, виникає проблема зменшення обсягів вагонопотоків на залізничній мережі, що призводить до затримок у доставці вантажів через накопичення составів. Це призводить до загострення конкуренції з автомобільним вантажним транспортом, особливо у секторі перевезень вагонних та групових відправок. Залізничні станції є важливим елементом транспортної інфраструктури країни, і якість їх роботи визначає рівень конкурентоспроможності залізничного транспорту на ринку транспортних послуг. Тому питання вдосконалення станцій для відповідності сучасним вимогам ринкової економіки набувають особливої актуальності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17410
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Киман.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.