Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17412
Назва: Методи зменшення часу простоїв вагонів на прикордонних терміналах
Інші назви: Methods of reducing the downtime of wagons at border terminals
Автори: Ковальов, Денис Дмитрович
Груник, Іван Степанович
Kovalov, D. D.
Grunyk, I. S.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ковальов Д. Д. Методи зменшення часу простоїв вагонів на прикордонних терміналах / Д. Д. Ковальов, І. С. Груник // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали дев’ятнадцятої наук.-практ. міжнар. конф. (1-2 червня 2023 р. м. Харків). - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - С. 60-63.
Короткий огляд (реферат): В умовах жорсткої конкуренції на ринку перевезень існує реальна потреба у покращенні якості надання транспортних послуг залізницями України. Найважнішими критеріями є швидкість і якість доставки вантажів, та, оскільки, Україна має наміри до інтеграції до транспортної системи ЄС, оптимізація роботи прикордонних терміналів є одним з пріоритетних напрямків. Основна ідея полягає у скороченні простоїв вагонів на прикордонних з Польщею та інших держав переходах. Простій вагонів є однією з ключових проблем на залізниці, оскільки безпосередньо впливає на час доставки та привабливість залізниць, як виду транспорту. Більш того затримки вагонів прямо впливають збільшення експлуатаційних витрат та призводять до втрати прибутку підприємством. Тому скорочення простою вагонів спрямовано на задоволення не лише потреб нашої країни в перевезеннях вантажів, а й країн партнерів, які безпосередньо є учасниками перевізного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/17412
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальов.pdf7.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.